Een goede voorbereiding bij de start van je huwelijk of voor onderweg

romantiek jij+ik=wijVerliefdheid is fantastisch en alles lijkt zinvol. Samen zijn, zonder woorden, voelt als een droom waar jij en ik in elkaar overvloeien. De verliefde gaat ervan uit dat de ander hetzelfde denkt, voelt en doet. Maar verliefdheid is niet blijvend, waardoor je het zicht op de ‘uitgestippelde weg’ kwijt bent. Een werkelijke relatie ontstaat pas nadat jij en ik niet bang meer zijn voor onze verschillen. Als je samen onderweg durft te zijn, komt er plaats voor een wij-zijn.

Een relatiecursus ‘jij+ik=wij’ voor een goede start!

Eéns in je huwelijksleven, bij de start of na een paar jaar van onderweg zijn! Doe een cursus ‘jij+ik=wij’. Met hart en ziel stilstaan bij de ander-jijzelf-ons is een goede voorbereiding op een gezond en gelukkig huwelijksleven. Het samen doen van een relatiecursus met veel basisaspecten over ‘hoe liefhebben’ kan veel ellende in de toekomst voorkomen. Doe het vooral in goede tijden waardoor groeien veel minder moeite kost.

Liefhebben is dé kracht in een relatie

Het huwelijksleven is een weg van liefhebben en liefhebben is te leren. Misschien gaat het goed tussen jullie, maar wil je toch een paar dingen verbeteren. Of voel je dat jullie werk alles opeist en wil je meer focus leggen op aandacht voor elkaar.

Eerst volgende ‘jij+ik=wij’ Relatiecursus

Zaterdag 11 maart 2017 deel 1
Zaterdag 8 april 2017 deel 2
Zaterdag 13 mei 2017 deel 3
Of in overleg op 5-7 avonden.

Folders en posters Parochie

Wil je in de parochie deze huwelijksvoorbereiding en huwelijkscursus ‘jij+ik=wij’ onder de aandacht brengen? Vraag onze folders en posters aan en we sturen die zo snel mogelijk toe. Mail naar: info@relatiecursus.nu.

Geplaatst in Cursusnieuws.