‘Hij heeft ruimte nodig om bij te komen’

Hij had zijn jas nog aan en pakte meteen zijn emmertje om zijn fietskleding uit te spoelen. Keek ondertussen naar zijn post en zocht in de krant zijn lievelingsrubriek, waarna de scheurkalender aan de beurt kwam! Hij heeft tijd nodig om los te komen van zijn drukke baan en zijn gedachten te ordenen. In de eerste jaren van hun huwelijk als hij niets tegen haar zei bij thuiskomst, dacht zij van alles, maar zelden het goede. Ze reageerde emotioneel en zag alles negatief door zijn houding. Hij leek in niets op de liefhebbende en romantische echtgenoot die zij zich voorstelde. Ook begrijpen dat hij graag samen eropuit trekt, samen met haar dingen doet, samen ontspant! Het is voor hem, en voor veel mannen, de ultieme vorm van romantiek! En hem die ruimte gunnen bij thuiskomst, gaat dan als vanzelf!

Geplaatst in Relatie verhalen en getagd met .