‘Ben ik bezig zoals ik bezig wil zijn?’

Weekend voor echtparen

Stilstaan, kan je doen beseffen dat het huwelijk een weg van liefhebben blijft!
Hoe vaak sta je stil bij wat je nu eigenlijk aan het doen bent? De vakantietijd bood kansen om los te komen van de gewone routine. Je was vast goed bezig, liefde is en blijft persoonlijk, is nooit routine. Dat wil je zelf toch ook? Hoe lang zijn jullie al samen en hoe is het uiteindelijk om al een tijdje getrouwd te zijn? Denk je dat alles goed gaat zoals het gaat, dus een zekere routine, of sta je nog steeds open voor de behoeften en verwachtingen van de ander en jezelf? Er verandert zoveel en zo snel. Doe je wat je wilt? Met afstand naar je dagelijkse leven kijken, stilstaan, geeft inspiratie en doet je nieuwe keuzes maken.

Kom en sta stil in Thorn op 8-10 september van 17:00-17:00 uur. Aanmelden: www.foyer-thorn.nl

Geplaatst in Actueel.