Nieuwe jij+ik=wij najaar 2017

Een huwelijksrelatie is een weg van liefhebben. Maar hoe is het om een tijdje getrouwd te zijn? Misschien gaat het wel goed tussen jullie, maar wil je toch een paar dingen verbeteren. Of voel je dat jullie een beetje uit elkaar zijn gegroeid en wil je meer focus leggen op aandacht voor elkaar. Liefhebben is te leren. Empathie (jij), autonomie (ik) en wederkerigheid (wij) zijn de pijlers van de jij+ik=wij relatiecursus en maken dat liefhebben meer concreet wordt. Beseffen dat liefde van twee kanten komt, doet je meer eenheid en vreugde ervaren. flyer

• De kosten voor de cursus ‘jij+ik=wij’ bedragen € 195,- voor twee
• De cursusdagen zijn op zaterdag 23 september, 14 oktober en 11 november 2017 (alle dagen 9:00-17:00 uur)
• Wat krijg je: 3 zaterdagen cursus, relatiecursusbox met 12 cursuscahiers en natuurlijk koffie, thee, lekkers en lunch
• De cursussen vinden plaats op de prachtige locatie Mariënkroon, Abdijlaan 14a, 5253 VP Nieuwkuijk.
• Meer info: Mobiel: +31 6 1285 6071 E-mail: info@relatiecursus.nu

Geplaatst in Actueel, Cursusnieuws.