Weekend voor echtparen

Misschien willen jullie de rust van de vakantie nog even samen vasthouden. Ontmoeting-for-2 in Thorn 9-11/00

Helaas wordt dit weekend uitgesteld om gezondheidsredenen.

uitnodiging weekend gezinnen Thorn 2016

Je kunt het gevoel hebben dat alles steeds sneller gaat. De vakantie is voorbij en de versnelling valt nu juist op. We moeten ons de hele tijd aanpassen aan veranderende trends voor leefstijl, mode en voeding, nieuwe technologieën en voortdurende veranderingen. Dit kan ons doen vervreemden van elkaar 
en onze wortels. In rust kijken naar hoe je samen als echtpaar leeft, tegen je beperkingen aankijkt en daar blij mee kunt zijn. Gelovig stilstaan bij het feit dat het aardse leven niet oneindig is en dat je dankbaarheid kunt ontwikkelen voor het leven wat je nu samen hebt. In het programma zijn 4 workshops opgenomen, rustmomenten, wandelingen en tijd voor elkaar.
Het weekend van 9-11 september in Thorn biedt veel kansen.

Geplaatst in Relatienieuws.