Leesgroep Mariënkroon

In drie avonden lezen we opnieuw het boek: ‘Weg van Liefde’, door Alain de Botton. Het boek gaat over het dagelijks leven van gehuwden en de Botton benadert het huwelijksleven vanuit de praktische filosofie. In het voorjaar was de eerste leesgroep heel enthousiast en daarom starten we met een nieuwe groep. In je eentje een relatie verdiepend boek lezen is leuk. Maar nog leuker is het als je over het boek kunt praten met anderen. Zin om mee te lezen en in dialoog te gaan? Kom samen of alleen naar de Lichtzaal op Mariënkroon om 20:00 uur op donderdag 19 oktober 2017. Om 19:45 staat de koffie klaar en om 20:00 starten we. 
‘Weg van liefde’ is een herkenbaar, verhelderend en hoopgevend verhaal over hoe een liefdesrelatie in de eenentwintigste eeuw kan standhouden en tot bloei kan komen.
Locatie: Lichtzaal Mariënkroon, Abdijlaan 14, Nieuwkuijk.
Data: 19 oktober, 16 november en 7 december.
Tijd: 20:00- 21:30 uur.
Kosten: € 18,- voor drie avonden p.p.
Aanmelden: noodzakelijk: info@relatiecursus.nu Als de leesgroep vol is, word je op de wachtlijst geplaatst.

Geplaatst in Actueel.