Stilstaan, kunst voor volwassenen

Stilstaan
is een kunst

Wie kan stilstaan, ervaart een diepere blijdschap.
Je kunt het gevoel hebben dat alles steeds sneller gaat. Het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar lijkt alweer zo oud. De media houdt ons steeds nieuwe en veranderende trends voor. Nieuws en ontwikkelingen over leefstijl, mode en voeding, nieuwe technologieën en voortdurend andere strategieën vinden we dagelijks in onze inbox, waardoor stilstaan en standvastigheid moeilijk zijn. Dit kan ons doen vervreemden van onszelf, elkaar en onze wortels. In rust kijken naar
hoe je samen als echtpaar leeft, tegen je beperkingen aankijkt en daar blij mee kunt zijn. Gelovig stilstaan bij het feit dat het aardse leven niet oneindig is en dat je dankbaarheid kunt ontwikkelen voor het leven wat je nu samen hebt. Naar wat en wie luisteren we eigenlijk en hoe standvastig zijn we? Dit alles heeft ook met luisteren te maken en komt langs op de komende relatiestudiemiddag.
Meer op 11/02/2017.

Geplaatst in Actueel.