Als verveling in je relatie toeslaat

behoeften“Het heeft allemaal geen zin meer!”
Misschien zegt je partner dit zo nu en dan, maar meer herken je dit in zijn/haar houding. “Wat is daar zo interessant aan?”, terwijl jij geïnspireerd wordt! Verveling op je werk neem je ook mee naar huis. Je voelt je leeg, en je weet niet meer wat je moet doen.

Luiheid, als gevolg van verveling komt op den duur om de hoek kijken. Je valt voor de TV in slaap. Irritaties door dat ontevreden gevoel gaan ook mee naar huis. Frustraties blijven in je hoofd zitten en doen je relatie geen goed.

Wat te doen?
Richt je blik op je eigen situatie en je eigen behoeftes. Zoek je eigen weg, maar deel dit met je partner. Samen zoeken naar verbetering nadat je elkaar  vergeven hebt, kan bij verveling de weg zijn naar een werkelijk nieuw begin. We gaan er mee aan de slag op 13/02 in de Relatieworkshop: Vergeven en Verzoenen. Lees meer

 

input workshop 1302016

Geplaatst in Actueel en getagd met , .